Högtalarkabel 100m kärnor 2 x 1.5mm2 - SPC-515/SW

Högtalarkabel 100m kärnor 2 x 1.5mm2 - SPC-515/SW Visa större
Högtalarkabel 100m kärnor 2 x 1.5mm2 - SPC-515/SW

Högtalarkabel 100m kärnor 2 x 1.5mm2 - SPC-515/SW

SPC-515/WS är en högkvalitativ rundkabel som passar bra att använda till 100V-system där det är långt mellan högtalarna, även för utomhus bruk

  • Levereras på rulle: 100m

Specifikationer
Kärnor 2 x 1.5mm2
Längd 100m rulle
Yttermått Ø 7.4mm
Färg svart

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

2 490 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Vad är högtalarkablar?

Högtalarkablar är en typ av kabel som används för att ansluta högtalare till en ljudkälla, till exempel en förstärkare eller mottagare. Kablarna överför ljudsignalen från ljudkällan till högtalarna, vilket gör dem viktiga komponenter i alla ljudsystem.

Skillnaden mellan högtalarkablar och vanliga kablar

Högtalarkablar skiljer sig från andra kablar, såsom HDMI-kablar eller USB-kablar, genom att de är avsedda att överföra högfrekvent ljudsignal. Det är viktigt att använda rätt typ av kabel för att säkerställa att ljudkvaliteten inte försämras.

Vilken typ av högtalarkabel ska du välja?

Det finns olika typer av högtalarkablar tillgängliga på marknaden, inklusive platta kablar, rundade kablar, kablar med olika tjocklekar och material. Valet av högtalarkabel beror på faktorer som avståndet mellan högtalarna och ljudkällan, strömförsörjningen till högtalarna, och ljudsystemets känslighet.

En högtalarkabel med en tjockare diameter är en bättre lösning om det finns ett långt avstånd mellan högtalarna och ljudkällan, eftersom de tjockare kablarna minskar motståndet och kan överföra ljudet bättre. Koppar är det vanligaste materialet som används för att göra högtalarkablar.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.